Solutii profesionale pentru iluminat

LUXARD Lighting

De la introducerea pe piata romaneasca a solutiei de iluminat LUXARD Lighting, am dorit ca aceasta sa promoveze inovatia, calitatea si valoarea pentru investitie.

Economia de energie, solutiile potrivite pentru toti clientii si instalarea simpla sunt principalele repere ale Brandului LUXARD.

Portofoliu

De-a lungul timpului am realizat proiecte cu care azi ne mandrim.

Produse

Oferim solutii pentru orice tip de proiect, fie el de iluminat stradal, industrial, de birouri sau acasa.

Servicii

Suntem increzatori in experienta noastra si astfel reusim sa asiguram servicii de calitate.

Despre noi

La Luxard Lighting suntem ghidati de dorinta de a sprijini clientii nostri in realizarea proiectelor de iluminat in mediul comercial, industrial si rezidențial. Oferim suport excelent de la planificarea proiectului pana la implementare.

Folosind tehnologii de ultima generatie si produse de calitate superioara, reusim sa eficientizam nu doar costurile lunare cu iluminatul, dar si consumul efectiv; fapt ce la randul sau, ajuta la pastrarea unui mediu inconjurător curat pentru viitoarele generatii.

De ce LUXARD Lighting?

Calitatea produsele folosite ne permite sa oferim partenerilor nostri solutii avansate si inovatoare de iluminat LUXARD Lighting, care sa inlocuiasca sursele de iluminat traditionale.

Partenerii nostri

logo_ultralux.jpg
logo
Arelux logo

Principiile noastre

Suntem profesionisti in ceea ce facem si ne asiguram ca fiecare proiect ne reprezinta valorile dupa care ne ghidam activitatea.

Sustenabilitate

Produsele si serviciile noastre respecta intotdeauna cele mai exigente standarde de calitate si asigura utilizarea pe termen lung.

Eficienta

Facem o prioritate din a eficientiza fiecare element pentru ca utilizatorii sa se bucure din plin de beneficiile tehnologiilor de ultima ora.

Promisiuni indeplinite

Ne asiguram ca livram de fiecare data la timp si in conditii optime tot ceea ce promitem.

Romani pentru Romania

Produsele noastre sunt de provenienta romaneasca pentru a oferi un viitor stabil copiilor nostri.

Responsabilitate sociala

LUXARD Lighting este alaturi de echipa de fotbal CFR 1907 Cluj Juniori grupa 2007, la turneul de fotbal Champions Trophy U12 din Austria.

IMG-20190515-WA0000 (002)