Corpuri industriale liniare

LUXARD Lighting ofera o gama larga de corpuri industriale liniare, create special cu componente de ultima generatie, cu parametrii tehnici performanti si avand o calitate excelenta in functionare.

Produsele sunt proiectate pentru iluminarea depozitelor, locurilor de parcare, incintelor industriale si de productie, inlocuind corpurile vechi si mai putin eficiente.

Corpuri industriale suspendate

Corpurile industriale suspendate din gama LUXARD Lighting sunt proiectate special pentru iluminarea depozitelor, instalatiilor industriale si de productie, inlocuind corpurile vechi si mai putin eficiente.

Produsele ofera o durata lunga de viata, eficienta ridicata, carcasa inovatoare, usoara si rezistenta la impact (IK08), rata de protectie la (IP65), posibilitate de dotare cu control 1-10V DC si dotate cu diferite optiuni de distributie a luminii.

PANOURI LED

LUXARD Lighting ofera diferite modele de panouri led, prevazute cu IP20 si IP44, design standard si slim, eficienta ridicata si niveluri reduse de stralucire UGR sub 13 si UGR sub 19, indice ridicat de redare a culorilor (Ra mai mare de 80) si cu un factor de putere PF mai mare de 0,9.

Domenii de aplicabilitate: spatii de productie, iluminatul din birouri, sali de proiectare, spitale, sali de clasa, laboratoare.

Lampa Led Downlight

LUXARD Lighting ofera o gama variata de corpuri de iluminat downlight, extrem de eficiente si elegante.

Lampile Led downlight se disting prin puterea lor de lumina ridicata, indicele de redare a culorilor ridicat, durata lunga de viata

Proiectate special pentru a se integra perfect in proiecte de iluminare office, magazine, sali de expozitii, galerii comerciale, hoteluri si restaurante.

Sine si Proiectoare

Iluminarea pe sine este o solutie de iluminat flexibila, adaptabila si cu intretinere redusa.

Fie ca este vorba de un proiect de iluminare comerciala, de birou sau design interior, solutia de iluminare LUXARD Lighting poate fi furnizata in orice configuratie sau dimensiune, indiferent daca se ilumineaza un ac de cravata sau un scaun de frizerie dintr-un cadru deschis.

Proiectoare Led

LUXARD Lighting  ofera o gama diversificata de proiectoare profesionale led cu unghi larg de fascicul si flux luminos ridicat, proiectoare profesionale cu optica interschimbabila, eficienta ridicata si optiune de dimare, facând ca aceste proiectoare sa fie utilizate pentru iluminatul stradal si al tunelurilor, proiectoare profesionale pentru stadioane si arene sportive.

Proiectoarele led sunt special create pentru proiecte de iluminat din depozite, porturi, instalatii industriale, arene sportive, fatade exterioare precum zone de supraveghere video.

Corpuri Liniare Led

LUXARD Lighting oferta o gama de corpuri liniare led destinata proiectelor de iluminat interior in birouri, magazine sau iluminat casnic.

Corpurile liniare led sunt dotate cu carcasa termoplastica, anti-glare si/sau waterproof, reprezentand o solutie de iluminat flexibila, adaptabila si cu intretinere redusa.

Banda Led si Profile banda led

LUXARD Lighting ofera o gama diversificata de banda led si profile banda Led.

Benzile Led sunt dotate cu Led-uri SMD de inalta performanta, disponibile in mai multe culori si cu indice de protectie IP 20,54,67, alimentate la tensiuni diferite 12V DC, 24V DC, 48V DC.

Senzori

LUXARD Lighting ofera o gama diversificata de senzori de miscare cu microunde (Radar), cu infrarosu (PIR) si de control al luminii (Fotocelula), cu montarea lor pe tavan si perete.

Senzorii sunt proiectati sa ofere functii de economisire a energiei si optiuni de control automat al iluminatului.

Lampi de tavan cu Led

Gama de lampi de tavan cu led, standard, waterproof sau cu senzori, este proiectata special pentru utilizarea lor in proiecte de iluminat casnic, magazine si birouri.

Corpuri de iluminat exterior si gradina

Indiferent ca este vorba de un proiect de iluminat exterior sau de gradina, Lighting ofera o mare varietate de corpuri de iluminat exterior si de gradina, fara a compromite calitatea luminii sau functionalitatea produselor.

Gama de produse cuprinde lampi de perete, lampi de tavan, lampi de iluminat alei exterioare sau iluminat architectural.

Lampi de siguranta

Gama de corpuri de iluminat de emergenta, dotate cu led-uri SMD, sunt proiectate special pentru montaj suspendat de tavan, montaj incastrat in tavan fals sau montaj aparent pe perete sau tavan, avand indice de protectie IP20, IP44, IP65.

Iluminatul de siguranta / emergenta este utilizat in birouri, scoli, magazine, spitale, hoteluri, restaurante si depozite.